2011. december 24., szombat

ProForm PF 900 elliptikus tréner. - Jelenlegi ára: 115 000 Ft

Kihasználatlanság miatt eladó egy ProForm PF 900 elliptikus tréner.
Edzés
Két különbőző pedálmozgást állíthatunk be az izmainl alaposabb megedzése céljából. A hagyományos elliptikus mozgás mellett lehetséges a taposó jellegű mozgás beállítása is a pedáloknál.
 
Konzol jellemzői
A konzolba egy edzésnapló lett beépítve, mely folyamatosan rögzíti az Ön edzési paramétereit és később azok megtekinthetők napi, heti, havi és évi időszakokban.
A konzolon természetesen megjelennek az edzési paraméterek: a pedálozás sebessége, annak üteme, a pedálok ellenállása, a mért pulzus, a megtett távolság, az elégetett kalóriák száma, az eltelt edzésidő.
 
Ellenállási fokozatok száma: 10
Közvetlenül a konzolról tudjuk beállítani a pedálok ellenállását.
 
Programok száma: 12
 
8 előre beállított program: különböző edzésprogramok, melyek eltérő edzési célokat valósítanak meg (súlycsökkentés, alakformálás, teljesítmény fokozás). Ezekben a programokban a pedálok ellenállása automatikusan változik azok jellege szerint.
4 zsírégető program: Kifejezetten zsírégetési célokat képviselnek, a programok ellenállása automatikusan változik a programok során. A program során egy ütemfigyelő és annak a kijelzőn megjelenő üzenetei motiválják Önt az edzés közben.
Pulzusmérés: Markolati pulzusmérővel



Jelenlegi ára: 115 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-23 03:58
. ProForm PF 900 elliptikus tréner. - Jelenlegi ára: 115 000 Ft

Fontos