2012. január 15., vasárnap

új 2,5 Karátos borostyánkő medál és nyaklánc - Jelenlegi ára: 4 300 Ft +

Színe: barna
Mérete: 39, 5 cm x 44, 5 cm (állítható)
Medál: 2cm hosszú
A benne lévő kő mérete: 8 mm x 1, 1cm 2, 5Karát
18K Fehér arany bevonatos 18K RGP jelzéssel ellátva!
kő: ZAFÍR
Egy kristály a védettségért
Az arabok a borostyánkövet amulettként viselték a gonosz, haragos szellemek elűzésére. Egy inspiráló napkő, amely felébreszti az életörömöt bennünk. Melegséget és fényt hoz. A borostyánkő friss és boldog kisugárzást ajándékoz.
Kapcsolódó csillagjegyek
Leginkább a ikrek, skorpió, bak, oroszlán, nyilas csillagjegyben születettek számára alkalmas.
Lelki hatásai
Pozitívan befolyásolja a kedélyállapotot depressziónál, erősíti az önbizalmat, támogatja az önállóságot, a közvetlenséget és a kreativitást. Egy inspiráló napkő, amely felébreszti az életörömöt bennünk. Melegséget és fényt hoz.
Erősíti a döntési képességet és segít tanácstalanságnál. A borostyánkő friss és boldog kisugárzást ajándékoz. Elveszi a félelmeket, elősegíti a kiegyensúlyozottságot. A borostyánkő a védettség, a bizalom köve. Segít bánatnál, aggodalomnál.
Fizikai hatásai
A borostyánkő a bőrproblémák egyik klasszikus gyógyító kristálya, így jó ekcémára, pattanásra, szemölcsre, pikkelyesedésre és sömörre. A babák nélkülözhetetlen köve, amikor jön a foguk. Segít a száj és a torok területének gyulladásainál, allergiánál, köszvénynél, reumánál.
Jó a fej-, állkapocs- és a fogproblémákra, a légutak betegségeire, hormon-kiegyensúlyozásra. Asztmára, szénanáthára, megfázásra, fülfájásra, orrvérzésre, állatszőr-allergiára. Segít az ízületeket regenerálni.
Az arabok a borostyánkövet amulettként viselték a gonosz, haragos szellemek elűzésére. Ikreknél támogatja az intuitív adottságokat.
IKREKNEK KEDVEZMÉNY!
Új termék!
Ajándék-díszdobozban küldöm!
Szép ékszereim vannak ha időd engedi nézd meg!
Garancia: 1 hónapos csere garancia van az ékszerekre, ami annyit jelent, hogy hibás, sérült termék esetén kicseréljük. A vásárlónak kell fedezni a termék visszaküldésével járó költségeket. Szállítási idő kb. 10 munkanap a vételár megérkezésétől!
Az ékszererk megrendelésre érkeznek Angliából, mi a magyarországi forgalmazói vagyunk!
Csomagolás: légbetétes borítékban a sérülések elkerülése végett!
Szállítás: 450Ft ajánlott levélként,
+LNK jelzéssel (levélszekrény útján nem értékesíthető)
Futárral: 1000Ft


Jelenlegi ára: 4 300 Ft

Az aukció vége: 2012-01-14 20:39
. új 2,5 Karátos borostyánkő medál és nyaklánc - Jelenlegi ára: 4 300 Ft

Fontos